2006-2007

November controle

Geen luisjes gevonden tijdens de november controle.  Een groot succes.

september controle

5 kinderen met luisjes gedetecteerd.

2005-2006

Mei controle

Slechts één klasje met een besmetting.

Maart controle

Helemaal niets gevonden.  Luuk de Luis weet duidelijk dat de mama's met de luizenkam paraat staan.

Januari controle

Veel kinderen gingen een nachtje elders slapen.  In totaal had het kriebelteam 3 keer vangst.  Niet erg, want ... in Basisschool De Leeuw krijgen luizen geen kans, want het kriebelteam komt af en toe langs.

November controle

Ondanks alle berichtgeving in de media, valt het in onze school heel goed mee.  Slechts in één klas heeft het kriebelteam luisjes gevonden.

September controle

Het kriebelteam kwam langs in alle klassen en vond slechts in 3 klassen Luuk de luis, met broers, zussen, neven en nichtjes.

2004-2005

April controle

Slechts 3 keer luisjes gevonden.  Een echt succes.  Bravo aan alle mama's die bij de hardnekkige besmettingen, de strijd nu gewonnen hebben.

Januari controle

Opnieuw luisjes in 3 van de 18 klassen.  Maar we houden samen vol.

November controle

Sommige kinderen blijven kampen met een hardnekkige besmetting.  In 3 van de 18 klassen vond het kriebelteam luuk de luis.

September controle

Het kriebelteam kon rekenen op enthousiaste kinderen.  In 5 van de 18 klassen werden er luisjes gevonden.