Onze teams

Vanuit de school worden volgende zaken jaarlijks georganiseerd:

• Het kippenfestijn, waarbij het oudercomit√© een helpende hand toereikt bij het spijzen van de hongerigen en het laven van de dorstigen.
  • Tezamen met de school zorgen wij ervoor dat de sint ieder jaar zijn weg weer vindt naar onze school.
  • De theatervoorstelling die tijdens de schooltijd worden aangeboden zijn meegefinancierd door het oudercomit√©.

Zelf hebben we dan ook enkele krachtige teams

• Het kriebelteam verbant "Luuk de luis" uit onze school
  • Het verkeersteam probeert ons allen te sensibileren voor een veiliger verkeer via verschillende acties: fietsencontrole, opleiding omtrent 'dode hoek', fluo-jasjes verdelen voor elk kind in het eerste leerjaar.
  • Het team rond de eerste communie: samen met de leerkrachten van het eerste leerjaar wordt elk jaar een grope ouders samengesteld die dit mooie gebeuren zinvol maken.
  • Het 'basis'team verzamelt alle info uit de verschillende klassen en bundelt dit in een overzichtelijk blad "Basis".
  • Het pedagogisch team organiseert jaarlijks een voordracht en tweejaarlijks de boekenbeurs waarbij auteurs uitgenodigd worden naar de klassen.
  • Het ontspanningsteam zorgt voor verschillende topactiviteiten : smoefeltocht, kerstactie en spelletjesavond.